søndag 30. september 2007

vondt i magen

Kjære Gud.
Kan du plassere en bitteliten oljekilde i Burma, sånn at verdenssamfunnet kan gripe inn å redde oss fra en forferdelig katastrofe.......................Det er riktignok ikke kristne munker det går utover, men siden vi liksom er ganske tollerante tror jeg vi må være villige til å se igjennom fingrene med denne lille detaljen. Åsså kan du samtidig gi Bush hjerne så han da gjør andre ting enn å sende ett par amerikanere i tanks for å forsvare denne oljekilden. (Der har du forresten gjort en vanvittig feil i skapelsen. Det er farlig å sende et menneske uten hjerne med penger ut i verden. Det er lov å gjøre feil, men du må nok være så snill å rette opp feilen snart!!)

3 kommentarer:

Sherwe sa...

Gi Bush hjerne!?! Er du splitter pine gal!?! Mannen er rablende sprø evangelisk/karismatisk kristenfundamentalist. Hva tror du ikke han kunne stelt i stand hvis han var smart i tillegg? Dessuten har han nok av smarte folk rundt seg. Condi Rice er jo ikke akkurat tilbakestående, for å si det sånn.

StoreSøster sa...

Ups, det har du rett i. Jag sender en ny bestilling - ta fra han pengene også. Å hva frøken Rice angår, tror jeg du har forvekslet en komplett hjerne med en analytisk datamaskin. Hun er nok plassert i verden av onde utenomjoriske vesen.Tror innsden av hodet hennes ser ca slik ut: 00000100011111000110001010000

Sherwe sa...

Nå snakker vi! Ta pengene hans, Gud! Og du har nok rett i forhold til frk. Rice ja. Hun er beviselig en robot, og marsmenn står bak. Eventuelt en eller flere gale vitenskapsmenn.