tirsdag 24. februar 2009

Prinsessen i huset har akkurat lagt seg, å så hører jeg fra rommet: Mamma, æ lure på ein teng om når beibian kjæm ut av rompa! Akkurat da har jeg mere lyst til å fortsette å henge opp klær enn å prøve å gi gode forklaringer om alt dette finurlige som har med barn og tilblivelse å gjøre. Hvorfor kunne ikke vårherre valgt storkemetoden, den er da så mye enklere å forklare for femåringer.Men alle pedagogiske og moderlige gener sier at klart barnet må få svar. Det er jo ikke så enkelt å få sove heller hvis en lurer på noe. Så jeg tusler bort til prinesessens sengekant. Ja prinsessa mi, ka lurt du på. Jo, mamma, koffer har beibian sånn plastarmbånd på sæ når dæm kjæm ut??.........Barneskirenn!!!

5 kommentarer:

isla sa...

Hoho! Da jeg var liten, var gutten i huset tvers over gata veldig bekymra etter et tannlegebesøk, for tannlegen hadde lagt noe som het tamponger inn mellom tennene hans og kinnet. Og... Tenk om tannlegen hadde hatt dem i rompa først!

Sherwe sa...

Prinsessa er übersjarmerende som alltid!

Kom forøvrig ikke å si at jeg ikke er en snill og lydig lillebror:
http://meiningslaust.blogspot.com/

Nøgd?

isla sa...

Du kan jo forresten prøve å fortelle henne eventyret om Lurvehette i morra, og se hva hun spør om neste kveld... ;)

StoreSøster sa...

Hm....lurvehette????

Flink lillebror!

isla sa...

Tja. Dette er i korte trekk hvordan Lurvehette kom til verden, hvis du ikke husker det:

1 Dronning ønsker seg barn, men får ikke noen.

2 Mystisk kone gir dronning tips om å vaske seg i to bøtter vann, slå begge inn under senga, og gå å legge seg. Da skal det visstnok vokse opp to blomster der i løpet av natta. NB: Bare spis den pene blomsten!

3 Dronninga følger selvfølgelig ikke oppskriften ordentlig, men spiser den stygge blomsten også.

4 Dronninga føder Lurvehette(i tillegg til den foreskrevne, vidunderskjønne dattera). Når Lurvehette blir født, kommer hun ut ridende på en bukk, med ei tresleiv i hånda - og roper "mor!" med en gang.

Lurer på hva dronninga svarte hvis lille Lurvehette noengang hadde spørsmål om hvordan hun ble til...?